Granerud in Willingen nicht zu stoppen

Also on the second competition day on the ski jumping hill in Willingen the young Norwegian and this year’s through-starter Havlor Granerud was unstoppable. With a clear lead of 154.3 points the Norwegian won sovereign with his top distances. Second with 135 points was the Polish pilot Piotre Zyla. In third place the German ski jumpers were happy with Markus Eisenbichler, who achieved the much longed-for podium place.

Auch am zweiten Wettkampftag auf der Skisprungschanze in Willingen war der junge Norweger und diesjährige Durchstarter Havlor Granerud nicht zu stoppen. Mit einem deutlichen Vorsprung von 154.3 Punkten gewann der Norweger souverän mit seinen top Weiten. Zweiter wurde mit 135 Punkten der polnischer Flieger Piotre Zyla. Auf Platz drei durften sich die deutschen Skispringer mit Markus Eisenbichler freuen, der den heiß herbei gesehnten Podestplatz erreichte.